Teckenalmanackan
DVD
Teckenkurser

Villkor och information
För att allt ska löpa smidigt och vi alla ska veta vad som gäller har vi här skrivit ner en del saker som kan vara bra att veta. Om det är något du undrar över, kontakta oss så svarar vi så fort vi kan. 

Priser
Priserna kan anges med eller utan moms. Är du privatperson gäller priserna inkl moms.
Frakt ingår inte i priserna utan tillkommer beroende av vikten av det du beställt.

Betalning
Du väljer betalsätt i kassan. Det går att betala med Klarna Checkout, kort, PayPal eller att få faktura.

Faktura
Normalt skickar vi fakturan i samma försändelse som varorna. Vill ni ha fakturan skickad till separat adress ange detta på beställningen.
Väljer du faktura som betalningssätt innebär detta att du accepterat 30 dagars betaltid. Faktura genom Klarna Checkout skickas alltid i separat försändelse utan extra kostnad.

Leverans
Vi levererar med Posten, brev eller paket och skickar din beställning i enlighet med vad som angetts på resp produkt. Normalt skickar vi varorna inom två arbetsdagar från det vi fått din beställning.
Levransen ingår ej i de priser som angetts för respektive artikel, utan beräknas beroende av försändelsens vikt.

Ångerrätt
Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt enligt distansköplagen. Detta gäller oanvända varor och INTE varor som till sin natur är sådana att de kan kopieras eller användas utan att de förbrukas.
Företag, organisationer och kommuner har ingen ångerrätt. För kurser gäller särskilda avbokningsregler, som framgår på vår kurssida www.tecknologen.se

Returer
Vid returer på grund av att du utnyttjar din ångerrätt står du för returfrakten. Skulle något i din beställning vara trasigt står vi förstås för returfrakten - men detta gäller enbart om du kontaktat oss innan du skickar tillbaka varan.

Har vi skickat fel vara till dej, har du förstår rätt att reklamera detta utan kostnad för dej. Efter kontakt med oss, skickar du tillbaka den felaktiga varan och vi skickar den rätta varan till dej, samt ersättning för returfrakten.

Personliga data
När du köper något i butiken anger du vissa data om dej själv. Dessa data lagras hos Textalk. Maximalt lagras (beroende av vad du anger vid beställningen) följande information: 

Fält
Person-/orgnr
Verksamhet/Företag (motsv)
Ev referensnummer
Momsnummer
Beställares förnamn
Beställares Efternamn
Adress
Adress, forts.
Postnr & ort
Land
Telefon dag
Telefon kväll
Mobiltelefon
E-postadress
Annan leveransadress
För Teckenalmanackan: ange startvecka / startmåndag

Dina data lagras hos oss för att vi ska kunna uppfylla köpavtalet vi ingår med dej, samt för att uppfylla bokföringslagen. Uppgifterna kan också användas av oss för att skicka ut relevant information om Teckenbutiken eller om Tecknologens kurser. Vill du inte ha den informationen, kan du vid varje tillfälle som detta skickas ut, välja att avstå från vidare utskick.

Du kan läsa mer om vår hantering av personliga data på Tecknologens GDPR sida.

Kontakta oss
Har du frågor gällande något som har med vår webbutik att göra - kontakta oss gärna!

Våra uppgifter
Tecknologen AB
556647-3095

Dalavägen 14, 533 72 Lundsbrunn

Tecknologen AB 
info@teckenbutiken.se
0511 - 29018